Itovi

De Itovi  is een toestel waarmee we de balans in het lichaam kunnen meten dmv. biofrequenties.  Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten door middel van lichte electrische geleidingen.  Alles heeft een unieke energie-handtekening wat vibreert op een bepaalde frequentie. Een frequentie bestaat uit trillingen; dit is het aantal keren dat een golf zich herhaalt in een seconde.  Eén voor één worden er een aantal frequenties naar 76 biomarkers in het lichaam gestuurd.  Biomarkers zijn delen van het lichaam zoals organen, spieren, weefsels en andere lichamelijke systemen.  De biomarkers herkennen deze frequenties en het lichaam geeft een unieke respons hierop. Frequenties die veranderingen teweeg brengen worden opgeslagen als onopgeloste biopunten(markers).  Het aantal onopgeloste biopunten is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans er in het lichaam aanwezig is.
 
Als de scan afgerond is, is het aantal onopgeloste biomarkers geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk Itovi rapport.  Op basis van dit rapport zal de Itovi App laten zien met welke oliën en/of supplementen je weer een balans kan creëren in je lichaam. Dit kan gaan om lichamelijke issues, maar ook op mentaal, emotioneel of spiritueel vlak. De fysieke gezondheid staat vaak in verband met (vastgezette) emoties.  Daarom is het belangrijk om ook rekening te houden met de emotionele en mentale gezondheid.
 Afbeelding invoegen

De Itovi scanner is geschikt voor iedereen :  jong en oud, bij zwangerschap, mensen met een pacemaker en dieren.
Ben je ook nieuwsgierig naar jouw rapport ..... laat je dan scannen want meten = weten !

Indien je interesse hebt in een Itovi scan, gelieve contact op te nemen via mail : whitekindofwonder@gmail;com.
 
 

Ik ben geen dierenarts en stel geen medische diagnoses.  De therapie die gegeven wordt mag niet begrepen worden als een medische behandeling. Raadpleeg hiervoor altijd uw dierenarts.  Alle aangeboden holistische modaliteiten zijn geen vervanging voor medische hulp, ze zijn een ondersteuning hiervan.