Raindrop Technique

Wat is de Raindrop Technique ?
De Raindrop Technique is een krachtige techniek waarbij zuivere essentiële oliën worden gebruikt die in de jaren tachtig door D. Gary Young zijn ontwikkeld.  Het combineert verschillende modaliteiten om balans en transformatie te brengen en de zelf-genezende kracht van het lichaam te stimuleren.
 
Deze techniek omvat het aanbrengen van zuivere essentiële oliën van therapeutische kwaliteit op de rug/wervelkolom.  De olie wordt op een hoogte van ongeveer 15 cm ingedruppeld boven de wervelkolom wat "regendruppels" simuleert.  Het voelt als een regenbui die zachtjes de ruggengraad raakt.  Het is heel ontspannend en geruststellend.  Men denkt dat de oliën interageren met het elektrisch veld van een dier/persoon voordat ze zelfs de huid van de rug penetreren en daardoor ook de elektromagnetische eigenschappen van de oliën verbeteren.
 
Geschiedenis van de Raindrop :
De raindrop werd in eerste instantie gecreëerd door D. Gary Young voor de mens.  Hij heeft het gebruik van essentiële oliën gecombineerd met de helende techniek van de Lakota indianen en oude Tibetaanse geneeswijzen.
Gedurende verschillende generaties migreerden de Lakota-indianen via de Canadese grens naar de noordelijke regio's van Saskatchewan en Manitoba.  Daar waren ze vaak getuige van het noorderlicht of aurora borealis.
 
Afbeelding invoegen
 
  Afbeelding invoegen
 
Veel van de Lakota-voorouders ervoeren een ongelooflijke helende werking dankzij dit proces.
Uiteindelijk werd de Canadese grens gesloten voor het Lakota-volk en konden de inwoners niet meer van het noorden migreren.  Ze geloofden echter nog altijd in de kracht van de aurora borealis en begonnen gebruik te maken van effleurage of feather strokes, handelingen die worden geassocieerd met deze helende techniek. Later voegden de Lakota's mentale energieverwerking en lichte strijkingen toe om het transport van deze energie door het lichaam te stimuleren.
 
De Raindrop Technique is gebaseerd op deze kunst die is ontwikkeld door de Lakota indianen.  D. Gary Young ontdekte dat door toevoeging van etherische oliën, die door Young Living worden beschouwd als de levende energie van de natuur, individuen kunnen worden geïnspireerd tot welzijn, doelmatigheid en overvloed.
De procedure bij een Raindrop voor dieren is om voor de hand liggende redenen gewijzigd, maar de voordelen zijn dezelfde.  De oliën moeten sterk verdund worden voor katten en kleine honden, maar doet niets af aan het effect van de techniek.  De Raindrop brengt kalmerende, energie-gevende en verzachtende energie samen.  Deze oliën complementeren en versterken elkaar en kunnen daarnaast andere therapieën helpen boosten.  De toepassingen zijn eindeloos !! De Raindrop Technique is het resultaat van de laatste onderzoeken naar essentiële oliën.
 
De voordelen van de Raindrop Technique zijn o.a. :
 • Kan stress en angst reduceren
 • Ontspant de spieren
 • Helpt spierpijn en ongemakken te verzachten na inspanning
 • Bevordert circulatie
 • Bevordert en ondersteunt het immuunsysteem
 • Voor emotioneel welzijn en loslaten van spanningen
 • Helpt het lichaam te ontgiften
 • Helpt bij de natuurlijke reactie op irritatie en verwondingen
 • Helpt de energiecentra van het lichaam te balanceren en uit te lijnen
 • Helpt aarden
 • Ondersteunend voor alle lichaamssystemen
 • Heerlijke wellness behandeling voor je hond.
 
Ben je op zoek naar natuurlijke oplossingen en remedies voor je hond die je zelf kan toepassen ?? Dan is dit een prachtige en gemakkelijk aan te leren techniek.
Essentiële oliën hebben invloed op het fysieke, mentale alsook emotionele lichaam en zorgen voor het versterken van het immuunsysteem/zelf herstellend vermogen van het lichaam en leiden tot een actieve, goed in z'n vel zittende hond. 
Ik wil je graag de Raindrop Technique persoonlijk aanleren.  Voor meer informatie hieromtrent kun je contact met mij opnemen per mail : whitekindofwonder@gmail.com.
 
Ik ben geen dierenarts en stel geen medische diagnoses.  De therapie die gegeven wordt mag niet begrepen worden als een medische behandeling. Raadpleeg hiervoor altijd uw dierenarts.  Alle aangeboden holistische modaliteiten zijn geen vervanging voor medische hulp, ze zijn een ondersteuning hiervan.