Kiomi White Kind of Wonder

 
Afbeelding invoegen
 
Geboren op 28 november 2011
 
Kiomi (betekenis = veel energie) is geboren uit een nestje van 8 pups. Meteen toen ze geboren werd wist ik dat zij "de mijne ging zijn".  Het gevoel dat ik had bij haar geboorte was echt speciaal ......
Afbeelding invoegen
 
Kiomi groeide uit tot een stabiele hond .... altijd even vrolijk en blij.  Energie heeft ze méér dan genoeg en ik kon haar niet gelukkiger maken als samen iets met haar te doen.  We hebben tal van activiteiten gedaan, allemaal met evenveel zin en enthousiasme, niet te geloven. Zo namen we wekelijks deel aan de groepslessen bij Citydog in Hasselt (nu nog steeds), en gingen we ook naar de showtraining. We hebben enkele shows gelopen en daar kon ze ook wel van genieten. Verder hebben we Agidience, flyball, detectie, speuren, zwemmen, doggydance, steppen en een workshop Hoopers gedaan.   
 
Afbeelding invoegen
Steppen met de hond - september 2013 -
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
     Doggydance - juli 2016 -
Kiomi heeft 3 prachtige nestjes voortgebracht. Het N-nestje op 22 juli 2014, het O-nestje op 11 oktober 2015 en haar Q-nestje op 29 april 2017.  Het moederschap ging haar goed af en de bevallingen verliepen vlotjes. Ze droeg dag en nacht zorg voor de pups... ze had het allemaal onder controle.  Maika droeg haar steentje bij met de verzorging van de pups. Non-stop vertoefde ze tussen de pups, Aan verzorging kwamen de pups echt niets tekort !
Afbeelding invoegen 
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
 Links Kiomi, , Maika en rechts  Gabbana (moeder van Kiomi, Maika & Igor)
 
Holistisch bekeken is Kiomi een echte Metaal hond.  Zij beantwoordt zo perfect aan de kenmerken zowel in balans als uit balans, bij haar is er echt geen twijfel mogelijk. In balans zijn ze gelukkig, zeker, positief, sociaal, enthousiast, betrouwbaar, een hekel aan conflicten en wanorde, bezig zijn met hun is een must, het maakt niet uit wat, evenwichtig qua karakter, enz..... Uit balans hebben ze neiging om zich terug te trekken, verdrietig en treurig te zijn,  tekenen die duidelijk zichtbaar zijn als er door omstandigheden wat minder tijd voor haar is. In eerste instantie zou je denken dat ze rustig haar tijd/beurt afwacht, maar aan haar ogen kun je zien dat er haar iets dwars zit !!
Kortom, Kiomi is een geweldige hond ..... zo blij om haar in mijn roedeltje te hebben en ik hoop nog lang van haar aanwezigheid te mogen genieten !!
 
Afbeelding invoegen
  
Stamboomnaam : Kiomi White Kind of Wonder
Geboortedatum : 28 november 2011
Chip : 947000000376923
DNA : Progenus nr : 158007
Stamboom : LOSH 1105464
Moeder : Gabbana White Kind of Wonder
Vader : I am special of Reckhem's Castle
Fokgeschiktheid : certificaat behaald op 12 januari 2013
HD : B
ED : 0/0
MDR 1 : vrij
DM : vrij