Week 4

 
Wat vliegt de tijd voorbij ..... alweer een weekje verder in het leventje van de kleine "Wondertjes".  Je zou denken.... ze doen nog niet veel, maar als ik er over nadenk, zijn er toch een behoorlijk tal van dingen die ze hebben kunnen ervaren gedurende de voorbije week.  Het was een behoorlijk warme week, wat natuurlijk niet evident is.  Niet voor klein, maar ook niet voor groot en helemaal niet voor Qanuk. Ze hebben het allemaal goed doorstaan !!!! De pupjes kregen een nieuwe locatie in een frisse omgeving.  De eerste keer dat ze verhuisd werden vanuit hun vertrouwde "nest", naar de garage vonden ze toch wel onrust wekkend, maar met wat steun en troost herstelde de situatie zich zeer vlot ! De volgende verhuis verliep al veel relaxster, zo vlot wennen ze ook aan iets nieuws.  Igor lag vol verwondering te kijken naar de pupjes (zie foto).  Tot nog toe had hij weinig interesse in het pup-gebeuren, maar toen genoot hij er duidelijk van.  Igor wordt al wat ouder (volgende maand 12 jaar), en z'n oude dag speelt hem redelijk wat parten.
 
Afbeelding invoegen
 
Extra vocht was met de hoge temperaturen geen overbodige luxe, dus hebben ze water leren drinken en kregen ze enkele malen per dag een bord puppymelk voorgeschoteld.   De ene was al meer enthousiaster dan de andere, maar het puppydrankje viel in de smaak bij allemaal.
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen

 Deze week hebben de pups rijkelijk kunnen kennis maken met Maika & Kiomi.  Regelmatig zet ik de puppyren in de veranda open, zodat ze het hele terrein kunnen ontdekken.  Sommigen hadden interesse in Maika en Kiomi, anderen waren al opzoek om kattenkwaad uit te halen en overal achterin te kruipen :). En daarna gaan ze weer in diepe slaap !! Hun 'wakker-zijn' is echt nog van korte duur, maar mooi om te zien. De normale geluiden zoals TV, radio, droogkast, wasmachine (en dat voor de honden maakt serieus kabaal), stemmen, gesprekken, blaffen, ..... zijn dagelijkse confrontaties voor de pupjes. En zeker mag ik m'n trouwe vriend "de stofzuiger" niet vergeten in het pakket :). Ik zou zegge ..... op naar een nieuwe week met weer nieuwe avonturen en vooral ...... kennismaken met hun toekomstige baasjes !!!!! Wij kijken er naar uit .....
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
Maika ......
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
Kiomi .....
 
Afbeelding invoegen