Welkom

Hoe het allemaal begon .......
Ik ben Caroline en samen met mijn man Denis en 5 honden wonen wij in Diepenbeek. Samen hebben we 2 dochters, maar zij hebben het 'nest' ondertussen verlaten, en hebben we het geluk om te genieten van onze 2 kleinkinderen. We beschikken hier nog over tal van mooie natuurgebieden en wandelpaden waar we samen met de honden heerlijke wandelingen kunnen maken genietend van het mooie van de natuur. Van kinds af aan spraken honden mij bijzonder aan, maar er ging nog een aardige tijd over vooraleer ik mijn eigen hond had.   Mijn geluk kon dan ook niet op toen onze 1ste hond Fasco, een kruising tussen een jachthond en Cocker, deel ging uit maken van ons gezinnetje (1995). Fasco was een fijn hondje waar we mooie herinneringen aan hebben.  Mijn liefde voor de Golden Retriever was enorm groot, wat maakt dat we opzoek gingen naar een pup die Fasco zou vergezellen. Begin 2004 had ik m'n eerste Golden, Toby. Een schat van een hond, de zachtheid zelve.  Eind 2004 gingen we op bezoek bij mensen die een nestje Berner Sennen pups hadden. Daar verloor m'n oudste dochter Jessica haar hart !!!! Kyra werd op deze manier ook lid van het gezin. Ik droomde natuurlijk verder en wilde dolgraag getuige zijn van de geboorte van m'n eigen pupjes, en al het mooie wat er bij hoort.  In 2005 kwam Yutah, mijn goldenmeisje, in m'n leven !!! Yutah was een hondje met pit, ze wist wat ze wilde, ze had een mooi karakter.  In die tijd begon ik aan de 2-jarige opleiding "Hondenfokken" zodat ik wist waar ik aan begon. Op een dag toen ik met Yutah naar de training ging, overkwam me iets wat mijn leven totaal veranderd heeft !!!! Ik ontmoette er de toen nog Amerikaans-Canadese herder !!!! Ik had een gesprek met de eigenaar van de hond en eens thuis gekomen begon ik meteen m'n zoektocht naar ...... de Witte Herder !! De kennismaking met het ras liet me niet meer los, en in 2007 werd ik trotse eigenaar van Gabbana, m'n eerste Witte Herder meisje.
 
 Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen 
 
In 2008 kregen Yutah & Toby hun eerste nestje. Er ontstond al vlug een mooie band tussen m'n dochter Laura en de kleinste van de pups. Het vervolg moet ik al niet meer vertellen ..... de kleinste pup kreeg de naam "Happy" en maakte verder deel uit van ons gezin. 
In 2009 kreeg Gabbana, mijn herder meisje, haar 1ste nestje. Door de jaren heen volgde er nog 3 prachtige nestjes. Kiomi, dochter van Gabbana, schonk op haar beurt leven aan 30 nakomelingen.
 
Terug naar nu (2021), zoveel jaren later en ontelbare mooie herinneringen rijker.
De basis, waar alles mee begon, is er niet meer.  De Goldens zijn er ook niet meer, niettegenstaande het ras me nog nauw aan het hart ligt en het gemis nog steeds aanwezig is. Mijn tegenwoordig roedeltje telt enkel nog prachtige nakommelingen van Gabbana. Igor, haar zoon. Kiomi & Maika, haar dochters en Qanuk, haar kleindochter......allen met hun eigen unieke persoonlijkheid.
Als de natuur het toelaat wil ik via Qanuk de  kennelnaam "White Kind of Wonder" in de toekomst verder zetten.

Afbeelding invoegen
 
Wij fokken volgens de richtlijnen van St.Hubertus. De pups zijn in het bezit van een officieel erkende FCI stamboom en een Europees paspoort.